Du verden, et år har gått fort.
Men mye skjer likevel selv om nyhetsskrivet du leser nå har latt vente på seg. La meg først få nevne steelseminaret i Hattfjelldal som jeg fikk den store glede av å oppleve i mai i år. Det er Steinar Schrøder og Steinar Mikkeljord som trofast har kjempet for å holde dette arrangementet gående sammen med gode medhjelpere som Egil, Dag og en rekke andre. La meg få si TAKK, TAKK og atter TAKK til disse for dette er et arrangement som virkelig gir mersmak og mening med livet som steelgitarist. Alle som har opplevd dette skriver gjerne under på at dette gir ny inspirasjon og at steelgitaren er er et unikt instrument er det selvfølgelig ingen tvil om. I år var det Tom Brumley som var æresgjest, til neste år ventes J.D. Maness kjent steelgitarist fra bl.a. Desert Rose Band, Highway 101 og andre. Seminaret i 1998 er planlagt avholdt siste weekend i mai, så avsett allerede nå denne helga, det vil du ikke angre på! Mere info vil komme senere så følg med.

George L's har blitt kåret til beste lyd/instrument kabel av Guitar Player Magazine i år. Og ja, reaksjonene har ikke latt vente på seg. Ikke bare steelgitarister som har benyttet disse kablene i en årrekke samtykker i dette. Mange gitarister og orkestre benytter disse hendige loddefrie kablene og pluggene på sine anlegg i dag. Steel Guitar Senteret fører fortsatt både kabel og plugger slik vi har gjordt siden vi tok over rekvisita salget for steel i 1989.
Priseks. for 3 meter kabel og rett jackplugg i begge ender er kr. 126,-

BUDDY E. & RAY P.Buddy Emmons og Ray Pennington er ute med nytt album i Swing serien som denne gang heter: GOIN' OUT SWINGIN'. Melodiene er: Bogg's Boogie, Walking My Baby Back Home, S'wonderful, Up A Lazy River, Wills Point, Darktown Strutter's Ball, Shiny Stockings, The Next Best Thing, Drownin' My Troubles, The Day You Left Me, The Heart Of A Clown, Won't You Ride In My Little Red Wagon, Woman Go On Home, So Many Ways To Say Goodbye.
CD kr. 169,- MC kr. 110,-

Ellers kan jeg fortelle om en usedvanlig hyggelig opplevelse jeg hadde i oktober i år. Jeg fikk oppleve å høre Junior Brown på konsert i Boston, USA. Dette er et fyrverkeri av en artist, og da tar jeg forsiktig i. Han begynner å bli godt kjent som den mannen som spiller på instrumentet "GUIT-STEEL".
En kombinasjon av el-gitar og 8-strengs lap-steel. For de av dere som ser Country Music Television (CMT) bør denne mannen være kjent. Personlig kan jeg anbefale hans CD'er 100%. Han er ute med en ny CD i disse dager forresten. Nominert til Grammys ser ut til å være hverdagskost så og si. Det er bare utrolig hva han får ut av rock, blues, country og Hawaii-låter, ja egentlig alt han spiller. Jeg kan skaffe til veie hans album dersom dere ikke finner platene hans i platebutikken.

J.B.Det var alt for denne gang, og HUSK ! ,
julegaven til den / de som har "nesten" alt.
(Dette sier jeg hvert år, men jeg mener det fortsatt!):

Buddy Emmons "Christmas Sounds Of The Steel Guitar". CD kr. 139,- MC/LP kr. 89,-


På gjensyn - God Jul og Godt Nyttår!
(Med forhåpninger om oftere Steel Guitar Nytt )

BESTE HILSEN: ARILD

Steel Guitar Senteret

Helleskjerva
N-6222 IKORNNES, Norge.
TLF. 926 60 949

E-post: a-kvens@online.noDu er besøkende nummer : -siden 26-11-97